Om


Amatörfotograf  från Tidaholm som älskar att fotografera blommor.

Kan sträcka mig till att fotografera landskap. Människor däremot håller jag mig borta ifrån. 

Fick en kompaktkamera 2009 när jag tecknade ett bredbandsavtal. Jag fick mersmak för fotografering och i februari 2011 köpte jag en systemkamera som byttes ut 2019.

Är medlem i Tidaholms FK, där jag inte tävlat i klubbmästerskatet på två år men nu i år 2020 ska jag åter igen ge mig in i leken. Och det gick riktigt bra. Jag vann den (nya)digitala klassen och blev trea i påsiktsklassen. Min största merit har dittills varit  en förstaplats i en månadstävling år 2013 ( eller 2014). 

Men 2020 var ett bra år, då kom jag trea i påsiktsklassen och vann den digitala klassen. Pandemi året 2021 hade TFK bara en digitalklass eftersom mötena var inställda, och jag kan verkligen inte klaga då jag kom på sammanlagt tredje plats.


FSF:s Höst- & vårfälttävlingar har jag deltagit i några gånger. Mina bästa resultat gjorde jag i Vara Höstfälttävlan 2015 där jag tog hem en 2:a, 3:e och 4:e plats. Resultatet i Grästorps Vårfälttävlan 2019 kan jag inte heller klaga på. I Kollektion Påsikt vann jag med Körsbärsträd i fokus

Körsbärsträd i fokus A1
Körsbärsträd i fokus A1
Körsbärsträd i fokus A2
Körsbärsträd i fokus A2
Körsbärsträd i fokus A3
Körsbärsträd i fokus A3
Maud Sjöstedt _Sista versen
Maud Sjöstedt _Sista versen
Maud Sjöstedt_Vemod I
Maud Sjöstedt_Vemod I
Vinnare i maj månadstävling med mottot Vemod
Maud Sjöstedt_Tea, anyone
Maud Sjöstedt_Tea, anyone
En av 2021 års bilder som bidrog till min tredjeplats i klubbmästerskapet. Vann september månads tävling med mottot värme. Jag kan tydligen fotografera annat än blommor ...